ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την πολιτική που αφορά στην χρήση της ιστοσελίδας της diantrade.gr πριν την είσοδο και χρήση της.

Ο διαδικτυακός αυτός τόπος ανήκει και λειτουργεί υπό την ιδιοκτησία της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΙΑΝ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ» («ΔΙΑΝ», «εμείς», «εμάς», «μας»). Η εταιρεία ΔΙΑΝ σέβεται το απόρρητο των επισκεπτών στον ιστότοπό της και εφαρμόζει όλες τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού EΕ 679/2016 («ΓΚΠΔ»). Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιγράφει τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε σχετικά με τους επισκέπτες στον ιστότοπο, τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα και με ποια πρόσωπα μπορούμε να τα μοιραστούμε. Αυτή η Πολιτική περιγράφει (1) τα μέτρα που λαμβάνουμε για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε και (2) τα δικαιώματα και τα προνόμιά σας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και την γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται μόνο για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω αυτού του ιστότοπου και τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τα εν λόγω τρίτα μέρη για λογαριασμό μας μόλις λάβουμε τέτοια προσωπικά δεδομένα. Η παρούσα Πολιτική δεν περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συλλέξουμε ή να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα που έχουν ληφθεί εκτός σύνδεσης ή τις πολιτικές ή τις πρακτικές συλλογής, χρήσης ή αποκάλυψης οποιουδήποτε τρίτου μέρους.

Συλλογή και Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Η ΔΙΑΝ σέβεται το απόρρητο των επισκεπτών στην ιστοσελίδα της και αναγνωρίζει την ανάγκη σας για την κατάλληλη προστασία και διαχείριση των προσωπικών σας πληροφοριών που σας ταυτοποιούν και που μοιράζεστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας χωρίς να μας πείτε τίποτα για τον εαυτό σας. Σε περίπτωση που επικοινωνήσετε μαζί μας και επιλέξετε να δώσετε προσωπικές πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα προβούμε στη συλλογή και χρήση αυτών των εν λόγω προσωπικών δεδομένων για τον σκοπό για τον οποίο τα υποβάλλατε, δηλαδή για να απαντήσουμε σε αίτημά σας, για να παράσχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της αγοράς μας ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με σκοπό να προγραμματίσουμε μία συνάντηση ή και για άλλους σκοπούς, οι οποίοι είναι προφανείς για τις περιστάσεις ή για τους λόγους για τους οποίους σας ενημερώνουμε όταν συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, ενδεχομένως να συλλέξουμε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και άλλες επικοινωνίες που έχετε μαζί μας απευθείας μέσω επιστολών, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλιών, κλήσεων και κοινωνικών δικτύων.

Μη Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων

Δεν θα προβούμε στην πώληση, το μοίρασμα ή άλλως στην διανομή των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτα μέρη, με εξαίρεση όσα προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική. Προσωπικά δεδομένα ενδεχομένως να μεταφερθούν σε τρίτα μέρη που ενεργούν για λογαριασμό μας, με σκοπό την περαιτέρω επεξεργασία σύμφωνα με τον σκοπό/ούς για τους οποίους αρχικά συλλέχθηκαν ή ενδέχεται να τύχουν νόμιμης επεξεργασίας, όπως η παροχή υπηρεσιών, η αξιολόγηση της χρησιμότητας της παρούσας ιστοσελίδας, του μάρκετινγκ, της διαχείρισης δεδομένων ή της τεχνικής υποστήριξης. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν συνάψει συμβάσεις μαζί μας μόνο για τη χρήση προσωπικών δεδομένων για τον συμφωνηθέντα σκοπό και όχι για την πώληση των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους ή την γνωστοποίησή τους σε τρίτους, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο, ή επιτρέπεται από εμάς ή αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από εσάς μπορούν επίσης να μεταφερθούν σε τρίτους σε περίπτωση πώλησης, εκχώρησης ή μεταβίβασης της δραστηριότητας αυτού του διαδικτυακού τόπου ή μέρους αυτού και των δεδομένων χρηστών που συνδέονται με αυτόν, οπότε θα απαιτήσουμε από τον αγοραστή, τον εκδοχέα ή τον αποδέκτη να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με αυτή την πολιτική. Επίσης, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να γνωστοποιηθούν σε τρίτους εάν μας ζητηθεί να το πράξουμε λόγω εφαρμοστέου νόμου, προεδρικού διατάγματος ή κυβερνητικού κανονισμού ή εάν τέτοια αποκάλυψη είναι άλλως αναγκαία για την υποστήριξη οποιασδήποτε ποινικής ή άλλης νομικής έρευνας ή διαδικασίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

(πρόσβαση, έλεγχος, διόρθωση, περιορισμός και εναντίωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων).

Όταν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν, λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ακριβή και ενημερωμένα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν. Εάν αντιληφθείτε ότι τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβή, ελλιπή, παραπλανητικά, μη σχετικά ή πεπερασμένα, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, αναθεώρησης, ενημέρωσης και / ή διόρθωσης τέτοιων Προσωπικών Δεδομένων.

Επίσης, μπορείτε να διατυπώσετε αντιρρήσεις ή να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εάν η επεξεργασία αυτή δεν απαιτείται εύλογα για έννομο επιχειρηματικό συμφέρον όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική ή σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να ενημερώσετε ή να ελέγξετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή εάν θέλετε να προβείτε σε περιορισμό ή εναντίωση σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας, παρακαλούμε στείλτε μας email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε τις ζητούμενες πληροφορίες ή να προβούμε στις απαιτούμενες αλλαγές στο βαθμό που επιτρέπεται από τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, θα σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα για να σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα της αίτησής σας.

Εάν δεν απαντήσουμε εγκαίρως στο αίτημά σας ή αν το αίτημά σας απορριφθεί εν μέρει ή εξ ολοκλήρου ή / και θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες σας αναφορικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Διαβίβαση δεδομένων

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετικά με εσάς σε τρίτα μέρη ή εντός της ΔΙΑΝ. Η Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων σε χώρες εκτός από τη χώρα στην οποία συλλέχθηκαν αρχικά τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι χώρες αυτές ενδέχεται να μην έχουν το ίδιο πλαίσιο προστασίας των δεδομένων με τη χώρα προέλευσης των προσωπικών σας δεδομένων. Στην περίπτωση που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτές τις τρίτες χώρες, εγγυόμαστε ότι θα προβούμε στη θέσπιση κατάλληλων μέτρων για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική και με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 Αποστολή ενημερωτικού δελτίου

Σκοποί της επεξεργασίας δεδομένων/ νομικές βάσεις:

Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε σε εσάς τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Αν συναινέσετε στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου μας, θα χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενδεχομένως το όνομά σας για την αποστολή (εφόσον είναι εφικτό, εξατομικευμένων) πληροφοριών για προϊόντα, προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς και ειδήσεις. Θα αποθηκεύουμε και θα επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά με σκοπό την αποστολή ενημερωτικού δελτίου.

Τα περιεχόμενα του ενημερωτικού δελτίου περιλαμβάνουν προωθητικές ενέργειες (προσφορές, εκπτωτικές προσφορές, διαγωνισμοί κλπ.) καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες της ΔΙΑΝ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Με τη συγκατάθεσή σας αναλύουμε τη δική σας συμπεριφορά χρήσης στις ιστοσελίδες που συνδέονται με την www.diantrade.gr, στις εφαρμογές κινητού, καθώς και στα ενημερωτικά δελτία μας. Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της εκάστοτε ιστοσελίδας, της εφαρμογής κινητού ή του ενημερωτικού δελτίου στους οποίους παραμείνατε και τους συνδέσμους που ενεργοποιήσατε. Με τα στοιχεία αυτά δημιουργούμε προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά, ειδικότερα με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου, διαφημιστικών μηνυμάτων στην ιστοσελίδα και έντυπης διαφήμισης, να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και να βελτιωθούν οι  διαδικτυακές προσφορές μας.

Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων στο πλαίσιο της αποστολής του ενημερωτικού δελτίου αποτελεί η συγκατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 6, παράγραφος 1, α) ΓΚΠΔ.

Για να διασφαλίσετε ότι δεν υποπέσατε σε σφάλμα κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθιερώσαμε μια διαδικασία double-opt-In: Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο προδιαγεγραμμένο πεδίο, σας αποστείλουμε ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Μόνο αν επιλέξετε τον εν λόγω σύνδεσμο επιβεβαίωσης θα αποσταλεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στους διανομείς μας.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου, τη συμμετοχή σε ερωτηματολόγια ικανοποίησης πελατών και στη δημιουργία των εξατομικευμένων προφίλ χρήσης ανά πάσα στιγμή  με ισχύ για το μέλλον, π.χ. αν καταργήσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σελίδα κατάργησης εγγραφής στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου. Με την κατάργηση της εγγραφής σας από το ενημερωτικό μας δελτίο, ανακαλείται και η συγκατάθεσή σας για τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ χρήσης και για τη λήψη του εξατομικευμένου ενημερωτικού δελτίου. Στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα χρήσης σας διαγράφονται.

Αποδέκτες/ κατηγορίες αποδεκτών:

Αν για την διεξαγωγή της αποστολής του ενημερωτικού δελτίου χρησιμοποιούνται εξωτερικοί διανομείς, αυτοί πρέπει να δεσμεύονται συμβατικά σύμφωνα με το άρθρο 28 ΓΚΠΔ. Αποκλείεται κατά κανόνα η περαιτέρω διαβίβαση σε τρίτους.

Διάρκεια αποθήκευσης/ κριτήρια καθορισμού της διάρκειας αποθήκευσης:

Αν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου της ΔΙΑΝ, «κλειδώνει» η ηλεκτρονική σας διεύθυνση από τη λήψη του ενημερωτικού δελτίου. Τα δεδομένα σας διαγράφονται από τους αντίστοιχους διανομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από 6 μήνες.

 Ασφάλεια Πληροφοριών

Η ΔΙΑΝ χρησιμοποιεί για την εκπλήρωση των εμπορικών της σκοπών τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά φυσικά και σχετιζόμενα με το προσωπικό της μέτρα ασφάλειας, που αποσκοπούν στη διασφάλιση των προσωπικών πληροφοριών που σας ταυτοποιούν και έχουμε στην κατοχή μας σε περίπτωση απώλειας, κλοπής και μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, γνωστοποίησης ή τροποποίησης. Φυσικά, παρά τη λήψη αυτών των μέτρων δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δικτύων, των διακομιστών και των βάσεων δεδομένων που λειτουργούμε ή που λειτουργούν τρίτοι για λογαριασμό μας.

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας σε αξιόπιστους τρίτους για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Αξιώνουμε από όλα τα τρίτα μέρη να έχουν τα κατάλληλα τεχνικά και λειτουργικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων της Ελλάδας και της ΕΕ.

Cookies

Περιοδικά, ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να χρησιμοποιούν «cookies», τα οποία είναι μικρά αρχεία που τοποθετεί η ιστοσελίδα στον σκληρό σας δίσκο για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτά τα αρχεία χρησιμοποιούνται για την εγγραφή ιστοσελίδων και την προσαρμογή της επόμενης επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα μας. Πρέπει να σημειώσετε ότι τα «cookies» δεν μπορούν να διαβάσουν τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορεί να σας επιτρέψει να ενημερώνεστε όταν λαμβάνετε «cookies», δίνοντάς σας την επιλογή να το δεχτείτε ή όχι. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε όλα τα «cookies», απενεργοποιώντας τα στον browser σας. Απορρίπτοντας τα «cookies», ορισμένες λειτουργίες στον ιστότοπό μας ενδέχεται να μην λειτουργούν πλήρως και ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες σε αυτόν. Συνεχίζοντας ωστόσο τη χρήση του ιστότοπου χωρίς αλλαγή των ρυθμίσεων, συμφωνείτε με τη χρήση των «cookies».

Η πολιτική μας για τα παιδιά

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του ιστότοπου δεν προορίζονται ή δεν έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Δεν θα πρέπει να υποβάλλονται προσωπικά δεδομένα στη ΔΙΑΝ μέσω της ιστοσελίδας από επισκέπτες ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν παρατηρήσουμε ότι ένας χρήστης κάτω των 18 ετών έχει προσφέρει εθελοντικά προσωπικά δεδομένα ή ότι ένα άτομο έχει προσφέρει εθελοντικά προσωπικά δεδομένα σχετικά με ένα παιδί που έχει ταυτοποιηθεί ότι είναι κάτω των 18 ετών, χωρίς τη ρητή ή εγκεκριμένη συγκατάθεση του κηδεμόνα του, θα προχωρούμεμε αμέσως, με σχετική ειδοποίηση ή αίτημα, στη διαγραφή αυτών των δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική διαγραφής.

Ενημερώσεις πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η ΔΙΑΝ μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να αναθεωρήσει αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώνοντας την παρούσα δημοσίευση. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε και / ή να γνωστοποιούμε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική που ισχύει κατά τη στιγμή της συλλογής των δεδομένων, εκτός εάν έχετε συμφωνήσει να έχετε μια ενημερωμένη έκδοση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν σε χρόνο κατά τον οποίο βρισκόταν σε ισχύ προηγούμενη έκδοση της παρούσας πολιτικής.

Για περαιτέρω πληροφορίες

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή αμφιβολίες σχετικά με τις πρακτικές αυτής της ιστοσελίδας ή οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με το προστασία των δεδομένων σας γενικά, στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.